Skip to main content

André uppskattar den goda kommunikationen

Inlandslacken är en komplett skadeverkstad och erbjuder verkstadstjänster till privata, offentliga och företagskunder. Majoriteten av tjänsterna som utförs behandlar försäkringsärenden av olika slag: glas, plåt och maskin. Inlandslacken utför lackeringsarbeten på lastbilar, bilar, bildelar samt specialbeställningar. Företaget utför även andra tjänster såsom byten av vindrutor och lagning av stenskott. Inlandslacken har valt att anlita Ekovisa som ekonomisk partner.

Ekovisa hjälper Inlandslacken med det mesta inom ekonomi. Allt från redovisning, avstämning av reskontror, löner, skatt- och momsdeklaration, bokslut och årsredovisning. André Andersson på Inlandslacken uppskattar samarbetet:
”Jag upplever samarbetet bra och enkelt. Jag kan ringa, komma in och få svar på mina frågor och det tycker jag är bra.”

André har samarbetat med Ekovisa ända sedan Inlandslacken grundades. Han fick hjälp att komma igång med företaget med delar som att registrera företaget, ansökningar till regionen, budgetarbete, affärsplan och kommunikation med finansiärer.

Avslutningsvis vill han trycka på det nära samarbetet med Ekovisa. Han får hjälp med snabb kommunikation vid behov och Ekovisa hör av sig om funderingar dyker upp.
”Det är det viktigaste känner jag när man driver ett företag att ekonomin är i bra ordning och att kommunikation fungerar bra.”


Är du nyfiken på hur vi på Ekovisa kan hjälpa dig och ditt företag?
Tveka inte att kontakta Mona på mona@ekovisa.se eller 072-555 32 36.