Skip to main content

Vi verkar för att skapa framgångsrika och hållbara företag i Norrland

Vi tror på dig och guidar dig rätt bland siffror och lagar så du kan ta värdefulla beslut för verksamheten. Vi erbjuder rådgivning, utför regelrätt redovisning och utbildar nya och etablerade företagsledare för att skapa fler starka, hållbara och växande företag i Norrland. Vi strävar efter ett blomstrande, rikt och tryggt Norrland som människor vill både flytta till och stanna kvar i.

Möt Mona

Mona driver sedan åtta år tillbaka Ekovisa. Med lång erfarenhet och stort driv arbetar Mona dagligen mot företagets huvudfokus – att skapa ett rikare Norrland.

Varför välja Ekovisa?

Ekovisa erbjuder tjänster inom ekonomi, juridik och rådgivning så att du kan fokusera på att utveckla ditt företag. Vi är medlem i SRF Konsulterna och arbetar enligt god redovisningssed i enlighet med kvalitetsnormen REX. Hos oss kan du känna dig trygg.

Framgångsrikt företagande handlar om att fördela resurserna tid, energi och pengar på ett effektivt sätt. Investerar du en enhet vill du få mer än en enhet tillbaka. Att jobba med oss handlar om att växla en resurs mot en annan som avkastar mer.

Största fallgropen som företagare är att försöka göra allt själv, men ensam är inte stark. Att arbeta med oss i ett team frigör tid och ger energi till uppgifter som skapar lönsamhet. Tillsammans bygger vi en kvalitativ relation som tar ditt företag till högre höjder.

Kontakt

Hör av dig och berätta mer om vad du behöver hjälp med

Please do not fill this field!