Skip to main content

Samarbetet med Ekovisa frigör tid för Björn

Med säte i Åsele i Västerbotten har Björn Persson sedan sommaren 2018 drivit Björns Tech & Gaming. Med butik inriktad mot service, reparationer och byggnationer av bland annat datorer, telefoner och nätverk har Björn fullt upp med att fokusera på sin verksamhet.

Ekovisa hjälper Björns Tech & Gaming med fakturering, bokföring, allmänna företagsfrågor, råd, tips och fungerar som en stöttepelare i företagandet och alla dess frågor. Björn menar att det har hjälpt honom att utveckla sin egen verksamhet då han har kunnat fokusera och lägga tid på det han är duktig på. Han uppskattar att han i Ekovisa har andra att bolla frågor och funderingar med och inte själv behöver sitta och klura på saker. Det har varit till stor nytta.

På frågan hur han skulle beskriva Ekovisa för andra företag som är i behov av liknande tjänster kommenterar han:
”Extremt serviceminded, fruktansvärt professionell personal med Mona i spetsen som har absolut stenkoll. Rak kommunikation, alltid snabba svar och alltid mer tillmötesgående än någon någonsin kan begära!”

Björn uppskattar servicen från Ekovisa, den raka kommunikationen och att han får snabba svar på frågor och funderingar. Han avslutar med att tacka för ett fantastiskt samarbete nu och flera år framöver.

 


Är du nyfiken på hur vi på Ekovisa kan hjälpa dig och ditt företag?
Tveka inte att kontakta Mona på mona@ekovisa.se eller 072-555 32 36.