Skip to main content

Möt Sofie på Genbäcks Plantskola

Genbäcks Plantskola bedriver försäljning av bland annat sommarblommor, köksväxter, perenner, buskar och träd i både parti och på plats i butik. Stora delar av sortimentet odlas från grunden i växthus med stort fokus på kvalitet och växter som trivs i vårt nordliga klimat. För att kunna lägga fullt fokus på sin huvudsakliga verksamhet har Sofie Genbäck valt att anlita Ekovisa som ekonomisk partner. 

Ekovisa sköter löpande bokföring och betalningar samt bokslut, skatter och årsredovisning åt Genbäcks Plantskola. Sofie är nöjd med valet att anlita Ekovisa och kommenterar samarbetet på följande sätt:
”Samarbetet med Mona och hennes kollegor på Ekovisa är alltid smidigt, trevligt och professionellt. Jag upplever en nära kontakt och de finns hjälp bara ett samtal bort.” 

Sofie berättar vidare att som ny företagare på orten har Mona på Ekovisa varit en viktig kontakt när det kommer till företagets ekonomi. Hon har alltid funnits till hands för att svara på frågor och guida rätt. Det har känts tryggt och enkelt. 

Avslutningsvis kommenterar hon:
”Vill ni anlita ett professionellt företag med stort kundfokus och som alltid ger ett vänligt bemötande kan jag varmt rekommendera Ekovisa.” 


Är du nyfiken på hur vi på Ekovisa kan hjälpa dig och ditt företag?
Tveka inte att kontakta Mona på mona@ekovisa.se eller 072-555 32 36.