Skip to main content

Uppskattat samarbete med Varpsjö El

Elinstallationsföretaget Varpsjö El, baserat i Åsele, utför alla typer av elinstallationer från byten av trasiga säkringar till kompletta installationer i nybyggnationer till privatkunder, företag och offentlig sektor. Varpsjö El bildades ursprungligen 1992 och är ett väletablerat företag i Åsele. 2022 köpte Anders Gavelin företaget och driver det vidare. 

Varpsjö El har valt att anlita Ekovisa för hjälp med det mesta på ekonomisidan, allt från löner till bokslut och rådgivning. Varpsjö El skickar in löneunderlag och Ekovisa ser till att semestrar, komptimmar m.m. stämmer för medarbetarna. Ekovisa stämmer regelbundet av bokföringen och tar fram rapporter åt Varpsjö El. Anders planerar att byta affärssystem och integrera verksamheten ännu mer med Ekovisa. 

Anders är nöjd med samarbetet. Han uppskattar den trevliga och hjälpsamma personalen och att han får snabb hjälp vid akuta bekymmer. Samarbetet frigör mycket tid som tidigare fick läggas på administration. Att ha dagsaktuella rapporter tillgängliga underlättar bland annat när större ekonomiska beslut ska tas eller vid diskussioner med banker. 

 


Är du nyfiken på hur vi på Ekovisa kan hjälpa dig och ditt företag?
Tveka inte att kontakta Mona på mona@ekovisa.se eller 072-555 32 36.